Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Βρέθηκε και δεύτερη κόρη του Michael;

Μια 35χρονη γυναίκα κατέθεσε σήμερα προσφυγή σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, ισχυριζόμενη ότι είναι κόρη του θρυλικού «Βασιλιά της Pop», Michael Jackson.Όπως υποστηρίζει ο ιστότοπος TMZ.com, η Mocienne Petit Jackson, όπως είναι το πλήρες όνομά της, κατήγγειλε στις δικαστικές αρχές ότι υπήρξε μια διαβολική συνωμοσία από την οικογένεια Jackson, ώστε να μην αποκαλυφθεί ποτέ η ταυτότητά της.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Michael σε ηλικία 17 ετών είχε αφήσει έγκυο τη μητέρα της, Barbara, η οποία τυχαίνει να είναι αδελφή της διάσημης τραγουδίστριας, Diana Ross.

Παράλληλα, κατηγόρησε τη μητέρα του Jackson, Katherine, ότι προσπάθησε να την απαγάγει και να τη στείλει στο Βέλγιο, όταν ήταν μόλις 7 ετών, για να προστατέψει τη φήμη του γιου της.

Η Mocienne, η οποία πάσχει από λεύκη, δήλωσε ότι θα διεκδικήσει ανοικτά ένα μέρος της περιουσίας του «Jacko», ενώ θα κινηθεί δικαστικά, ώστε να αναλάβει την κηδεμονία των παιδιών του.

Όλα, βεβαίως, θα εξαρτηθούν από την απόφαση του δικαστή, ο οποίος θα δώσει και το πράσινο φως για ένα τεστ DNA, προκειμένου να αποδειχθεί εάν και κατά πόσον αυτά που ισχυρίζεται είναι αληθινά ή ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου