Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Στον Ολυμπιακό ο Σπανούλης!

Θετικά για τον Ολυμπιακό τελείωσε το μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ.
Ο Βασίλης Σπανούλης συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο με τους Κυπελλούχους Ελλάδας, απορρίπτοντας αυτόματα την πρόταση που είχε στα χέρια του από τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» πρόσφεραν 2,4 ετησίως «καθαρά» στον Λαρισαίο γκαρντ, ενώ οι «πράσινοι» δεν ανέβαιναν πάνω από τα 2 εκατ.

Η επικοινωνία που φέρεται να είχε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς με τον παίκτη φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής, με τον Σπανούλη να περνά από τα γραφεία της Χαλυβουργικής και να υπογράφει.

Με την προσθήκη του «V-Span» ο Ολυμπιακός συμπληρώνει τη γραμμή των γκαρντ και πλέον θα κινηθεί για παίκτες στη θέση «3» (αν φύγει ο Τσίλντρες) και «4», ενώ θα αποκτήσει τουλάχιστον έναν σέντερ (θα εξαρτηθεί από το αν θα μετακομίσει στο ΝΒΑ ο Σχορτσανίτης).

Ο Παναθηναϊκός με τη σειρά του, αναζητεί πλέον δύο γκαρντ. Ο πρώτος δεν αποκλείεται να είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενώ θα αποκτηθεί κι ένας ακόμη περιφερειακός με τα χαρακτηριστικά του Σπανούλη, καθώς επίσης ένα τριάρι κι ένας σέντερ ως αντι-Πέκοβιτς.

1 σχόλιο: