Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Και επίσημα τέλος ο Μαραντόνα από την εθνική Αργεντινής

Μπουένος Αϊρες, Αργεντινή
Απομακρύνθηκε από τη θέση του προπονητή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αργεντινής ο Ντιέγκο Μαραντόνα μετά την ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας
(AFA) να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, όπως ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τρίτης εκπρόσωπος της AFA.

Το μέλλον του Μαραντόνα ήταν αμφίβολο μετά την ήττα της Αργεντινής από τη Γερμανία με 4-0 στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου της Νότιας Αφρικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις τελευταίες διαπραγματεύσεις που έγιναν αν και υπήρχαν ελάχιστες πιθανότητες ανανέωσης της συνεργασίας, οι δύο πλευρές διαφώνησαν για το τεχνικό επιτελείο.

Και αυτό γιατί ο Ντιεγκίτο δεν δέχτηκε καμία αλλαγή στους συνεργάτες του, ενώ η ομοσπονδία μέσω του προέδρου, Χούλιο Γκροντόνα, του διεμήνυσε ότι θα αντικαθιστούσε και τους επτά!

«Η ομοσπονδία αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της «Αλμπισελέστε».

Πλέον, ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για να τον διαδεχτεί στον πάγκο της ομάδας είναι ο τεχνικός της Μπόκα Τζούνιορς, Κάρλος Μπιάνκι, ο οποίος ήταν το 1998 και το 2004 ξανά στο τιμόνι της εθνικής.

www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου