Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Μια φωτογραφία, χίλια προβλήματα !

Σαν να μην έφτανε η σκληρή κριτική που δέχεται για τις επιλογές της ως υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης, η 28χρονη Γεωργιανή Vera Kobalia είναι τώρα υποχρεωμένη να απαντήσει και σε ειρωνικά και περιπαικτικά σχόλια για μία φωτογραφία της που δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα Asaval-Dasavali.


Στη φωτογραφία η 28χρονη υπουργός (πρώτη από δεξιά) φαίνεται να ποζάρει «προκλητικά» επάνω στην μπάρα νυχτερινού κλαμπ μαζί με άλλες τέσσερις γυναίκες.


Σύμφωνα με την εφημερίδα η φωτογραφία είναι από την προσωπική σελίδα της Vera Kobalia στο Facebook και τραβήχτηκε σε ταξίδι της στο Βανκούβερ τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν βρισκόταν στην πόλη για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Λίγους μήνες δηλαδή προτού ο πρόεδρος της Γεωργίας, Mikheil Saakashvili, την χρίσει υπουργό Οικονομικής Ανάπτυξης.

Η 28χρονη Vera, η οποία ζούσε στον Καναδά τα τελευταία 15 χρόνια, είπε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ πριν από δέκα χρόνια, όταν βρισκόταν εκεί σε διακοπές με την αδελφή της, Nina.

Δεν είναι λίγοι πάντως εκείνοι που σχολιάζουν ότι στη φωτογραφία η Vera Kobalia δεν μοιάζει να είναι 18 χρονών, όπως η ίδια ισχυρίζεται…



zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου