Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ο Ζιλμπέρτο σκέφτεται την πρόταση της Φλαμένγκο

Αθήνα
Πρόταση από τη Φλαμένγκο παραδέχτηκε ότι έχει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα!
Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ είχαν αποκαλύψει το ενδιαφέρον της «Φλα», εμπλέκοντας στη μεταγραφή και τους Κλέιτον και Ντέιβιντ, με τον σύλλογο να προσφέρει στον Παναθηναϊκό τους Κλέμπερσον, Καμάτσο και Τζόρμπισον.

«Καλησπέρα σε όλους. Δεν υπάρχει συμφωνία με τη Φλαμένγκο, όπως έχει αναφερθεί. Αλλά υπάρχει πρόταση. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές σε συνέντευξη που θα παραχωρήσω την Τετάρτη», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter ο άσος του «τριφυλλιού», που στις 14:00 ώρα Βραζιλίας θα μιλήσει σε ΜΜΕ της χώρας του αναφορικά με το μέλλον του.

Το όνομα του Ζιλμπέρτο έχει ακουστεί για αρκετούς πρωτοκλασάτους συλλόγους τη φετινή μεταγραφική περίοδο, με τον ίδιο να μην έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή σε ομάδα της πατρίδας του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, για τη μεταγραφή του Ζιλμπέρτο στον οποίο προτείνεται διετές συμβόλαιο, η «Φλα» προσφέρει εξ ολοκλήρου τον αμυντικό μέσο Κλέμπερσον, καθώς και ποσοστό (20-50%) των δικαιωμάτων των Καμάτσο και Τζόρμπισον.

Από την πλευρά της, ζητά το «αόρατο τείχος», 50% των δικαιωμάτων του Κλέιτον (ίσως και το 100%) και παραγραφή των 700.000 ευρώ για τον Ντέιβιντ και το 60% των δικαιωμάτων του

www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου