Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Τεστ ετοιµότητας και διλήµµατα στον ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Δύο φιλικά, µε Ιντερ, την κάτοχο του Τσάµπιονς Λιγκ (στο Ντιτρόιτ) και επίσης τη µεγάλη Μίλαν (στο Τορόντο). Τι θέλει να δει ο Νιόπλιας; Οπως και ο ίδιος έχει πει, µεγαλύτερη εκρηκτικότητα αφού στα φιλικά επί αυστριακού εδάφους οι παίκτες ήταν πιασµένοι από τις προπονήσεις. Κατά δεύτερο λόγο, η προσθήκη του Ζιλµπέρτο Σίλβα θα βοηθήσει ιδιαίτερα στον χώρο της µεσαίας γραµµής.

Στη συνέχεια, πάµε στα... διλήµµατα.

Πρώτον: Στη θέση του τερµατοφύλακα. Ο Αλέξης Τζόρβας δεν πήγε τόσο καλά στα φιλικά, αλλά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει πει πως έχει το προβάδισµα έναντι του Φερνάντες.

Στη συνέχεια, τα ζητήµατα εντοπίζονται στην άµυνα. Πρώτα στη δεξιά πλευρά. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης έκανε καλές εµφανίσεις στα φιλικά και στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει να σκέφτονται µήπως τελικά τον κρατήσουν. Πάντως, η πρώτη επιλογή του Νιόπλια σε αυτή τη θέση είναι ο Λουκάς Βύντρα. Στην αριστερή πλευρά φαίνεται σίγουρος ο Σπυρόπουλος.

Στη συνέχεια, περνάµε στο κέντρο της άµυνας. Θεωρητικά, ο Ζαν Αλέν Μπουνσόνγκ θα είναι ο ένας. Το ερώτηµα είναι ποιος θα είναι ο παρτενέρ του. Καντέ ή Σαριέγκι; Εδώ ο Γάλλος έχει την προτεραιότητα αλλά ο Νιόπλιας έχει στο µυαλό του και άλλον έναν. Τον Κωστα Κατσουράνη. Τα φιλικά θα δείξουν.

Τέλος, στη µεσαία γραµµή, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού φαίνεται να έχει προτίµηση στον Σωτήρη Νίνη. Αυτή η περίπτωση αποτελεί ίσως την πιο δύσκολη επιλογή του Νιόµπλια, αφού θα µείνει έξω ο Καραγκούνης! Κι ακόµα, αν αγωνιστεί στη µεσαία γραµµή ο Κατσουράνης, τότε µπορεί να µείνει εκτός και ο Σιµάο. Η πιο ξεκάθαρη κατάσταση είναι στην επίθεση. Δεξιά ο Γκοβού, αριστερά ο Λέτο, στο κέντρο ο Σισέ.


tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου