Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Ηρθα στους Μπουλς!

Ο Αλεξ Μάριτς ήρθε στην Αθήνα µετά το τέλος των διακοπών του στη Μύκονο και αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση της καριέρας του, στους... Σικάγο Μπουλς του ευρωπαϊκού µπάσκετ!
Ετσι χαρακτήρισε ο Μάριτς τον Παναθηναϊκό! Ο 26χρονος σέντερ έδειξε ενθουσιασµένος που θα έχει προπονητή τον Ζέλικο Οµπράντοβιτς!

«Ηρθα στον Παναθηναϊκό, επειδή έχει τον καλύτερο προπονητή και διαθέτει την καλύτερη οµάδα της Ευρώπης, είναι σαν να αγωνίζεσαι στους Σικάγο Μπουλς», είπε. «Αυτά που έχει κάνει ο Οµπράντοβιτς εδώ είναι απίστευτα. Είναι ο Φιλ Τζάκσον του ευρωπαϊκού µπάσκετ! Θέλω να βελτιώσω τον εαυτό µου και να δείξω ότι αξίζω που είµαι εδώ. Δεν ξέρω τι µπορώ να περιµένω, το µόνο που µπορώ να πω είναι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα ακούω τον προπονητή µου».

Ο Μάριτς ρωτήθηκε και για το ότι θα αναλάβει να καλύψει τη θέση του Νίκολα Πέκοβιτς, ο οποίος πήγε στη Μινεσότα: «Ασφαλώς και η πίεση θα είναι µεγάλη. Ο κόσµος θα περιµένει να παίξω κάτι ανάλογο. Θα προσπαθήσω όσο µπορώ».

Ο Μάριτς αναµένεται να ανακοινωθεί ακόµη και αύριο, ενώ την προσεχή Δευτέρα θα πρέπει να έχει ενσωµατωθεί στην Εθνική Αυστραλίας, για την προετοιµασία ενόψει του Παγκοσµίου Πρωταθλήµατος.

§ Σε ό,τι αφορά τις µεταγραφές άλλων οµάδων: ο Γιάννης Καλαµπόκης αποχαιρετά τον Πανιώνιο ύστερα από τρία χρόνια και συµφώνησε µε τον Ικαρο Καλλιθέας!

Επίσης ο Αλέξανδρος Πέτρουλας είναι από χθες παίκτης του Περιστερίου, έπειτα από τέσσερα χρόνια στον Πανελλήνιο.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου