Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Μπουµσόνγκ Ηρθα για να γίνω αρχηγός

Το κενό που παρουσιάζει εδώ και χρόνια στο κέντρο της άµυνάς του ο ΠΑΟ ήρθε να καλύψει ο Ζαν Αλέν Μπουµσόνγκ, ο οποίος αφίχθη χθες στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό
Δυνατός, ικανός στο ψηλό παιχνίδι, ο διεθνής γάλλος πρώην παίκτης της Λυών αγωνίζεται στη θέση τού στόπερ και µε την παρουσία του οι «πράσινοι» αποκτούν έναν ποδοσφαιριστή πρώτης γραµµής σε µια καίρια θέση. «Ηρθα εδώ για τον Παναθηναϊκό και για να κερδίσωτίτλους.
Στην οµάδα υπάρχουν ο Σισέ και ο Γκοβού, τους οποίους γνωρίζω καλά. Πρέπει να µάθω και τους άλλους συµπαίκτες µου.

Εγώ θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό µου εαυτό και, αν µπορώ, να γίνω και ο leader της οµάδας» είπε ο Μπουµσόνγκ χτες το µεσηµέρι φθάνοντας στην Αθήνα.

Ο Γάλλος είπε πως επέλεξε τον ΠΑΟ γιατί «συνήθως όταν παίζεις για έναν νέο σύλλογο όπως η Λυών δεν θες να φύγεις αλλά όταν παρουσιάζεται µια άλλη µεγάλη οµάδα όπως ο Παναθηναϊκός και σε διαβεβαιώνει ότι σε θέλει στην οµάδα του δεν χρειάζεται να το σκεφτείς δεύτερη φορά».

Και κατέληξε ο Μπουµσόνγκ:

«Ο ΠΑΟ είναι η καλύτερη οµάδα στην Ελλάδα χωρίς να θέλω να προσβάλλω τις υπόλοιπες.

Εχει µεγάλους στόχους και φιλοδοξίες στην Ελλάδα και την Ευρώπη και αυτό είναι καλό για µένα, αφού και εγώ έχω τις ίδιες φιλοδοξίες. Σίγουρα οΠαναθηναϊκός έχει τις αντίστοιχες φιλοδοξίες µε τη Λυών».

n Ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε την αποστολή που θα πετάξει αύριο για τα φιλικά µε Ιντερ και Μίλαν. Την 23άδα απαρτίζουν οι Σαριέγκι, Καντέ, Λέτο, Μπιάρσµιρ, Ζιλµπέρτο, Μαρίνος, Σιµάο, Καρνέζης, Πετρόπουλος, Μαυρίας, Δηµούτσος, Σισέ, Νίνης, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Γκοβού, Ιωαννίδης, Φερνάντες, Μπουµσόνγκ (θα ενσωµατωθεί την Κυριακή στην αποστολή).

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Στο µεταξύ χτες πραγµατοποιήθηκε συνάντηση ανάµεσα στον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Κων Ϊ σταντόπουλο και τον Παύλο Γιαννακόπουλο. «Ανεξάρτητα από το ποιος θα διοικήσει τον Παναθηναϊκό, πρέπει ο κόσµος πάντα να είναι δίπλα του. Εγώ είµαι πάντα Παναθηναϊκός και όποιος είναι κοντά στην οµάδα θα µε έχει δίπλα του. Οποιος όµως είναι εναντίον θα µε έχει µακριά του» δήλωσε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, στέλνοντας µε αυτόν τον τρόπο ένα σαφές µήνυµα στήριξης στον κ. Κωνσταντόπουλο. «Εκείνο που µας ενδιαφέρει είναι πάντα ο Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει µέσα στο γήπεδο, στην κοινωνία να έχει ένα διαφορετικό µοντέλο και δραστηριότητα επιχειρηµατική και αγωνιστική» δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ. Στο µεταξύ στον Παναθηναϊκό τέθηκε θέµα απόκτησης ενός επιθετικού. Αυτή είναι η επιθυµία του Νίκου Νιόπλια.

n Για τον Καναδά και τις ΗΠΑ αναχωρεί σήµερα ο ΠΑΟ. Εκεί θα δώσει φιλικά παιχνίδια µε την Ιντερ και τη Μίλαν.

Η UΕFΑ
«Για όποιον έβλεπε την Εθνική Ελλάδας να θριαµβεύει το 2004, είναι στη διάθεσή του για αναλύσεις. Το ποδόσφαιρο της χώρας µεταµορφώνεται από ζωντανούς και εργατικούς νέους προπονητές, όπως ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του πρωταθλήµατος και του Κυπέλλου. Ηταν µια εµβληµατική ποδοσφαιρική προσωπικότητα για τον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό και είχε 44 συµµετοχές µε την Εθνική Ελλάδας» αναφέρει σε εκτενές ρεπορτάζ του για τον Νίκο Νιόπλια η ιστοσελίδα της UΕFΑ.


Είπε

ΗΡΘΑ
για να κερδίσω τίτλους. Στην οµάδα υπάρχουν ο Σισέ και ο Γκοβού, τους οποίους γνωρίζω καλά. Πρέπει να µάθω και τους άλλους συµπαίκτες µου ΕΝΩΤΙΚΟΣ
Ϊ Είµαι πάντα Παναθηναϊκός και όποιος είναι κοντά στην οµάδα θα µε έχει δίπλα του. Οποιος όµως είναι εναντίον θα µε έχει µακριά του» δήλωσε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, στέλνοντας σαφές µήνυµα στήριξης στον κ. Κωνσταντόπουλο 


tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου