Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

To 2011 η κάρτα του πολίτη !

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ! Στη διευκόλυνση των συναλλαγών των πολιτών με τις υπηρεσίες του κράτους, στοχεύει η " Κάρτα του πολίτη", που αναμένεται να τεθεί σε ισχύ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2011.
Η κάρτα θα είναι σε στυλ πιστωτικής, και θα περιέχει ένα τσιπ, στο οποίο θα ενσωματωθούν, ο αριθμός δημοτολογίου κάθε πολίτη, ο ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ, καθώς και ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας.



Παρόμοιες κάρτες υπάρχουν σε πολλές χώρες της Ευρώπης προκειμένου να διευκολύνεται η επαφή του πολίτη με τις κρατικές υπηρεσίες.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ! ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ! ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ! ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΕΛΝΕΙ 2 ΤΥΠΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ ΝΑ ΣΕ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ! Η ΦΗΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου