Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

«Ασφαιρος» ο Ολυμπιακός στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης !


Νωθρός παρουσιάστηκε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός στη φιλική ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Αστέρας ήταν αυτός που έκανε τις σημαντικότερες ευκαιρίες για κάποιο τέρμα, ενώ είχε και ένα που δεν μέτρησε. Ο Ριέρα έδειξε στο ντεμπούτο του ότι θέλει δουλειά, «όαση» ήταν ο Ιμπαγάσα για τους Πειραιώτες.

Ο Έβαλντ Λίνεν παρέταξε την ομάδα του σε διάταξη 4-2-3-1, δίνοντας χρόνο συμμετοχής από την αρχή, σε Τοροσίδη, Ραούλ Μπράβο, Αβρ. Παπαδόπουλο, Ιμπαγάσα, Ριέρα, αλλά και Πάρντο, Ποτουρίδη, Κατσικογιάννη, Οσκαρ, Μήτρογλου και Ζαϊρί.

Με βασική σύνθεση παρατάχτηκε και ο Αστέρας του Βαγγέλη Βλάχου, που είχε μάλιστα και την πρωτοβουλία των κινήσεων για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Λίγα... πράγματα από Ριέρα

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, σημειώθηκε στο έκτο μόλις λεπτό, με το συρτό σουτ του Ουντότζι από το ύψος του πέναλτι, να σταματά στη ρίζα του δοκαριού του Πάρντο.

Στην εξέλιξη της φάσης, ο Νιγηριανός άσος ζήτησε πέναλτι σε δυνατό μαρκάρισμα του Τοροσίδη, με τον διαιτητή της συνάντησης να έχει άλλη άποψη. Τα βλέματα όλων ήταν πάνω στον Αλμπερτ Ριέρα, ο οποίος πάντως έδειξε αρκετά πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που... κρέμασε τον Ραούλ Μπράβο από αριστερά, αφήνοντάς τον με δύο αντιπάλους. Έδειξε πάντως τα στοιχεία που διακρίνουν την τεχνική του κατάρτιση, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε ακόμα να σκοράρει.

Όπως σε αυτή του 41ου λεπτού, όπου ο Αναστασόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ του δυνατό σουτ του Ισπανού.

Πολύ καλή απόδοση έπιασε ο Αριελ Ιμπαγάσα, ο οποίος «έφτιαχνε» όλο το παιχνίδι της ομάδας του, αλλάζοντας τον ρυθμό με τις κάθετες πάσες του και το κράτημα της μπάλας.

Στο 24' άλλωστε, λίγο έλειψε να βγάλει και ασίστ, αλλά η κεφαλιά ψαράκι του Όσκαρ από το πέναλτι, έπειτα από γύρισμα του Αργεντινού, πέρασε μόλις άουτ.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε τις πιο κλασικές ευκαιρίες πάντως, με τον Ρομπέρτο στο 39' και στο 40', όπου το νέο απόκτημα των αρκάδων βρήκε δίχτυα, είχε υποδειχτεί όμως νωρίτερα σε θέση οφ σάιντ.

Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ υποτονικό και σε αυτό έπαιξαν ρόλο και οι πολλές αλλαγές των δύο ομάδων. Καλύτερες στιγμές η ευκαιρία του Μήτρογλου στο 69', που δεν τελείωσε σωστά τη φάση, αλλά και του Ροτζέριο 10 λεπτά αργότερα, με τον τελευταίο να διαπιστώνει τα εξαιρετικά αντανακλαστικά του Μέγιερι, στο μεταξύ τους τετ α τετ.

Ολυμπιακός (Εβαλντ Λίνεν): Πάρντο (70' Μέγκιερι), Τοροσίδης (59' Βασιλόγιαννης), Ραούλ Μπράβο (Γ. Παπαδόπουλος), Ποτουρίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος (59' Επστάιν), Κατσικογιάννης, Ιμπαγάσα (59' Νικλητσιώτης), Οσκαρ (59' Βάντερσον), Ριέρα (59' Σοϊλέδης), Μήτρογλου, Ζαϊρι (46' Φετφατζίδης).

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Αναστασόπουλος (Ντεγκρά), Μπαρτολίνι (46' Ορόθκο), Φυτανίδης, Πιπίνης (55' Ουριμπαρί), Μπαστία, Κερ, Ουντόζι (46' Αράς), Αργυρόπουλος, Ρομπέρτο (57' Ροτζέριο), Καρέρα, Ρίος (52' Λαδάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου