Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΑΡΗΣ Με Κάλβο και τύχη πήρε προβάδισµα πρόκρισης


ΒΗΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ στην επόµενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ αποτελεί για τον Αρη η νίκη µε 1-2 επί της Γιαγκελόνια στο Μπιάλιστοκ της Πολωνίας. Η οµάδα της Θεσσαλονίκης, σε ένα παιχνίδι που έτσι όπως άνοιξε ειδικά στο δεύτερο ηµίχρονο θύµιζε ρώσικη ρουλέτα, είχε την τύχη µε το µέρος της και κατάφερε να φύγει νικήτρια, προβληµατίζοντας όµως µε την αµυντική λειτουργία της. Η Γιαγκελόνια µάλλον δεν υπολόγιζε την οµάδα του Αρη, αφού µε τον τρόπο που παρατάχθηκε έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Εκτορ Ραούλ Κούπερ να προηγούνται µε 0-2 από το 7’ της αναµέτρησης. Στο 2’ ο Τσέζαρεκ ανατράπηκε από τον Λέβτσουκ µέσα στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τόνι Κάλβο. Στο 7’ ο ίδιος παίκτης µε προβολή έκανε το 0-2 έπειτα από σέντρα του Κόκε. Από ‘κει και πέρα οι παίκτες του Αρη σπαταλούσαν τη µια ευκαιρία µετά την άλλη, για να αρχίσουν να παρασύρονται από τον ρυθµό του αγώνα και να µην προσέχουν τα αµυντικά καθήκοντά τους. Στο 24’ ο Γκρζιµπ µείωσε σε 1-2 και από ‘κει και πέρα ο Αρης γύρισε πίσω και το µόνον που έκανε ήταν να αµύνεται. Ειδικά στο δεύτερο ηµίχρονο, ο Μιχάλης Σηφάκης δεν δέχθηκε γκολ από καθαρή τύχη.

«Είναι ένα θετικό αποτέλεσµα αλλά δεν µας δίνει την πρόκριση» δήλωσε µετά το τέλος του αγώνα ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ και συνέχισε: «Το παιχνίδι χωρίζεται για µένα σε δύο µέρη. Στο πρώτο ηµίχρονο εκνευρίστηκα επειδή χάσαµε πολλές ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο ηµίχρονο πιστέψαµε ότι µπορούµε να κερδίσουµε παίζοντας µόνον άµυνα, µε αποτέλεσµα να δώσουµε την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει πολλές ευκαιρίες. Από τύχη δεν δεχθήκαµε άλλο γκολ».

Γιαγκελόνια: Σαντοµιέρσκι, Λέβτσουκ (23’ Χέρµες), Σκέρλα, Τσίονεκ, Νοραµπουένα, Κούπιτς, Γκρζιµπ, Καστσελάν, Λάτο (60’ Μπούρκχαρντ), Γκροσίτσκι, Φρανκόφσκι (82’ Μακουζέφσκι).

Αρης: Σηφάκης, Νέτο, Μίτσελ, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Νάφτι (79’ Πρίττας), Τόχα, Κάλβο (64’ Τσεσνάουσκις), Χαβίτο, Τσέζαρεκ, Κόκε (69’ Κασναφέρης).


tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου