Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Θετικός για ΟΣΦΠ ο Πάντελιτς, αλλά θέλει τριετές συμβόλαιο


Αθήνα
Ο Μάρκο Πάντελιτς βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και όσο δεν αποφασίζει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, στο Λιμάνι αισιοδοξούν ότι μπορούν να τον ντύσουν στα «ερυθρόλευκα»
, με τον ίδιο να δηλώνει ότι αυτό που αναζητά είναι τριετές συμβόλαιο.

«Ακόμα δεν γνωρίζω σε ποια ομάδα θα πάω. Είναι γεγονός πως βρίσκομαι σε ανοιχτή γραμμή με τους εκπροσώπους μου, έχω μιλήσει μαζί τους, υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα, όμως δεν μου προσφέρουν βασικά πράγματα που αφορούν τη διάρκεια του συμβολαίου που θέλω.

»Θα πάω στην ομάδα που θα μου προσφέρει τριετές συμβόλαιο», δήλωσε σε Σέρβους δημοσιογράφους ο 32χρονος επιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άγιαξ.

Όπως αποκάλυψε, έχει προτάσεις από Ιταλία, Γερμανία και Ισπανία, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στην περίπτωση του Ολυμπιακού, καθώς δεν έχει λάβει συγκεκριμένη πρόταση.

Οι οικονομικές απαιτήσεις του δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές, καθώς ανέρχονται στο 1 εκατ. ευρώ περίπου, με τον Σέρβο να δίνει προτεραιότητα στη διάρκεια του συμβολαίου, καθώς ζητά σιγουριά τόσο για τον ίδιο, όσο και την οικογένειά του.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς φέρεται να έχει ήδη προσεγγίσει τον παίκτη και από τη στιγμή που το έδαφος αποδειχτεί γόνιμο, δεν αποκλείεται να υπάρξει σύντομα και επίσημη πρόταση.

www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου