Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Τον θέλει ηγέτη!

Τις εµφανίσεις του... Ευρωπαίου Σωτήρη Νίνη περιµένει να δει και στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήµατος ο Νίκος Νιόπλιας, ενώ εξτρά κίνητρο αποτελεί το Τσάµπιονς Λιγκ.

«Καλύτεροι από την προηγούμενη σεζόν»

Με πλατιά χαμόγελα επέστρεψαν τα μέλη της αποστολής της ΑΕΚ από το ταξίδι στην Αυστραλία.

Πυρκαγιές σε Σάμο και Κρήτη

Μάχη με τις φλόγες σε τρία διαφορετικά μέτωπα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη πυρκαγιές στην Κρήτη και στη Σάμο, μία εβδομάδα μετά τη μεγάλη φωτιά στο νησί. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στο Πόρτο Γερμενό.

Στους 38 βαθμούς αύριο η θερμοκρασία

Σταδιακή άνοδο θα σημειώσει σήμερα και αύριο η θερμοκρασία, με αποτέλεσμα να φτάσει έως και τους 38 βαθμούς.

Διαχειριστικοί έλεγχοι σε ΤΕΙ, νοσοκομεία και δήμους


Τη διενέργεια 10 διαχειριστικών ελέγχων σε ΤΕΙ, νοσοκομεία, δημοτικές και άλλες επιχειρήσεις διέταξε σήμερα ο υπ. Οικονομικών Γ. Παπακωνσνταντίνου.

Χωρίς προβλήματα ο εφοδιασμός των πρατηρίων

Ομαλά και χωρίς προβλήματα πραγματοποιείται πλέον ο ανεφοδιασμός των πρατηρίων υγρών καυσίμων, μετά τη λήξη της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης.

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Ξενιτεύεται… ο Σακίλ Ο’Νιλ για 10 εκατ. δολάρια

Ελλείψει προτάσεων από το NBA

Ο Σακίλ Ο’Νιλ δεν έχει βρει ακόμα συμβόλαιο στο ΝΒΑ και έτσι ο ατζέντης του εξέτασε την αγορά της Ευρώπης στην τιμή των 10 εκατ. δολαρίων ετησίως.

Φεύγει από την Τσέλσι ο Κόουλ

Με πιθανότερο προορισμό τη Ρεάλ

Τελικά φαίνεται πως ο Άσλεϊ Κόουλ δεν θέλει να παραμείνει στην Τσέλσι παρά τις προηγούμενες δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι.

Κολυμπούσαν δίπλα στις νάρκες

Στη θαλάσσια περιοχή του Οφρυνίου Καβάλας

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας λουόμενος στη θαλάσσια περιοχή του Οφρυνίου Καβάλας, όταν κάνοντας μια βουτιά είδε στο βυθό μια νάρκη. Στην αρχή νόμιζε ότι η νάρκη ήταν στη φαντασία του, αλλά διαψεύστηκε από την Ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών.

Ο Ιακωβάκης 5η θέση στα 400μ με εμπόδια

Ο Περικλής Ιακωβάκης τερμάτισε στην 5η θέση στον τελικό των 400μ με εμπόδια στο ευρωπαικό πρωτάθλημα στίβου της Βαρκελώνης.

Κοινός φορτιστής για όλα τα κινητά από το 2011!

Από τις αρχές του νέου έτους τα κινητά τηλέφωνα θα έχουν κοινό φορτιστή σε όλες της χώρες της ΕΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ).

Νέα άνοδος της θερμοκρασίας μέσα στην εβδομάδα

Σταδιακή άνοδο θα σημειώσει από αύριο, Δευτέρα, η θερμοκρασία με αποτέλεσμα στα μέσα της εβδομάδας ο υδράργυρος να αγγίξει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Την αναστολή της απεργίας θα εισηγηθούν οι ιδιοκτήτες ΦΔΧ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την την ώρα η γενική συνέλευση, των Συνδικάτων Χερσαίων Μεταφορών, στην οποία όπως δεσμεύτηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Τζωρτζάτος, θα προτείνει την αναστολή της απεργίας και την έναρξη νέου γύρου διαλόγου με την κυβέρνηση.

ΝΕΜΕΣΙΣ , ΜΑΞ ΧΕΪΣΤΙΝΓΚΣ


Κατά το 1944-45, στον πόλεμο κατά της Ιαπωνίας ενεπλάκησαν τα σημαντικότερα ονόματα Κατά το 1944-45, στον πόλεμο κατά της Ιαπωνίας ενεπλάκησαν τα σημαντικότερα ονόματα ηγετών και στρατηγών του κόσμου: Τσώρτσιλ, Ρούσβελτ και Στάλιν, Νίμιτς, Μακ Άρθουρ, ΛεΜαίη, Σλιμ, Μαουντμπάτεν, Τσιάνγκ Κάι Σεκ και Μάο Τσε Τουνγκ. Το πολεμικό δράμα που κατέληξε στην ήττα της Ιαπωνίας παίχτηκε με σκηνικό την Ασία.